Arbetar man heltid spenderar man nästan mer av sin vakna tid på kontoret än i hemmet. Åtminstone på vardagarna. Detta är självklart helt naturligt om man arbetar åtta-nio timmar om dagen men något som många glömmer är vikten av att faktiskt ha ett så schysst och trivsamt kontor som möjligt. Inte nog med att man behöver alla möjliga typer av hjälpmedel som pennor, block, sak, skrivare, dator etcetera för att kunna arbeta, man behöver dessutom en arbetsplats som är ergonomisk och bra för vår fysiska hälsa. För att trivas rent mentalt är det även, förutom bra kollegor och en god stämning på kontoret, viktigt att ens kontor eller arbetsplats är inredd eller ombonad till en grad att det känns trivsamt att komma till arbetet.

Det kan vara svårt att veta exakt vad det är man behöver till kontoret men om man beställer sina kontorsvaror från kontorsgiganten kan man vara säker på att man inte missar något. Hos dem får man nämligen en bra överblick på utbudet och de har dessutom precis allt man kan tänkas behöva till en arbetsplats. För att bona om lite är det alltid bra med växter, skrivbordslampor, lite fotografier på nära och kära, gardiner etcetera. Glöm heller inte bort att köpa in ergonomiska stolar och hög- och sänkbara skrivbord för största möjliga komfort.

Eller varför inte överraska en kollega med att dekorera dennes kontor? Perfekt när personen är borta på semester! Kolla bara hur lyckat det blev för personerna i videon nedan.