Tips om att köpa julklappar till anställda

Julen står för dörren och driver du ett företag med anställda så dyker troligen frågan om julklappar upp i dina tankar. Att visa uppskattning till sina medarbetare är alltid viktigt, men kanske är det ändå lite speciellt och extra viktigt i juletider.

Att köpa julklappar till sina anställda kan vara enkelt om du bara sätter dig in i vad som kan tänkas uppskattas av de flesta. Ett presentkort i någon bokshop brukar vara populärt, eller något som kan användas när det är kallt och ruggigt ute. Om du funderar på profilprodukter så kan därför en filt, ett par vantar, en mössa eller kanske en halsduk vara något som tas emot med glädje. Ätbara presenter går också oftast hem. En chokladask blir sällan ratad.

”Det kan vara en god idé att köpa något som har med verksamheten att göra eller som kan bäras utomhus, helst under årets alla årstider.”

Välj julklappar som uppskattas av anställda

Julklappar och presenter torde alltid vara välkomna. Anställda som får en gåva av sin arbetsgivare känner sig uppskattade och väl till mods. Det kan vara en god idé att köpa något som har med verksamheten att göra eller som kan bäras utomhus, helst under årets alla årstider. Tanken med detta är att företagets logotyp kan få synas lite diskret på julklappen. Om den uppskattas så kommer den att användas, och då gör du dina anställda glada samtidigt som de gör reklam för ditt företag. Några exempel kan vara vantar, mössor, paraplyer, vindjackor m.m. Klädesplagg kan dock vara svårt om du måste veta allas storlekar. Men andra profilprodukter med tryck såsom lyxiga pennset, godis och kaffemuggar kan fungera, eller varför inte ett gåvokort? Alla har olika tycke och smak, så det kan vara en bra idé.

 
 

About the author

More posts by