Samla dina lån i ett privatlån

Det är ofta i akuta situationer som folk bestämmer sig för att ta ett smslån, och för en start up är den första perioden ofta full av oväntade utgifter. För att du ska känna dig trygg med att våga satsa är det bra att ha ett mål med de små lånen. Samla sedan snabblånen under ett och samma lån: privatlånet, så har du redan börjat spara tusenlappar. Kom ihåg att jämföra räntorna på privatlånet, det finns stora skillnader i bankernas erbjudanden.

På SmslånOnline.se kan du jämföra de olika privatlånens årsräntor. Med lånet kan du betala tillbaka dina små skulder och samla skulden till ett och samma lån med en lägre ränta. I situationer man tar ett snabblån hinner man kanske inte alltid jämföra alla låneerbjudanden, men har du tid att sätta dig och jämföra kan du spara upp till flera tusen i månaden genom att samla lånen. Bankerna har nämligen börjat höja sina privatlån eftersom amorteringskravet har gjort dem till allt populärare.

Snabblånen växer snabbt

Det kan från början ha rört sig om ett par tusenlappar. Ett eller två sådana lån är ofta enkla att betala tillbaka. Summorna är oftast relativt små men växer snabbt på grund av att räntorna är höga. Många hamnar i en missbruksspiral där de använder sina snabblån till casino, men för den som tar snabblån för en start up är det annorlunda – här investeras pengarna till något syfte som man själv tror på. Ett smart knep är att samla alla de små lånen i ett enda privatlån. Större lån har nämligen lägre ränta, och du kan spara tusenlappar.

Värt att nämna är att det ändå kan höjas ett varnande finger. Storbankerna känner till att folk vill samla sina små skulder i ett större lån, men många tar ut alldeles för höga räntor på blancolånen. Därför är det mycket viktigt att du jämför årsräntorna, och att du intar en förhandlingsposition. Amorteringskravet på bolånen har nämligen gjort att fler tar privatlån, och då höjer bankerna räntorna.

 
 

About the author

More posts by