Så kommer du igång med bitcoin

Att handla bitcoin är enkelt och tillgängligt för alla. När du ska börja köpa bitcoins är det viktigt att du väljer en säker aktör. Det finns många bedragare som vill lura dig på pengar.

Bitcoin har nog inte undgått någon vi det här laget. Den digitala valutan har blivit väldigt populär bland både finansiella aktörer och privatpersoner. Det är lätt att använda bitcoin för att göra transaktioner och det fina är att det är lättåtkomligt för vem som helst. Om du är sugen på att köpa bitcoin för att du tror på det och vill förbättra din ekonomi ska du tänka på att välja en trygg och säker handlare. En trygg och säker plats att handla bitcoin på är https://bt.cx/sv/ som är en snabb och säker växlingstjänst. Du identifierar dig med BankID och det går att använda Swish. Det cirkulerar väldigt många email om kryptovalutor där användarens syfte är att lura dig på pengar. Det finns också bedrägerier som bygger på att du skickar pengar till en person som säger ha hen är expert och kan garantera en stor avkastning på pengarna. Det finns inga garantier när det kommer till kryptovalutor. På grund av detta är det viktigt att du använder dig av en tillförlitlig säljare.

Bitcoin som investering

Om du är påläst om bitcoin och tror på tillgångsslaget kan det absolut vara en faktor som kan förbättra din ekonomi, som alla tillgångsslag. Det viktiga är att du vet vad du handlar och det gäller alla investeringar. Bitcoin-kursen är väldigt volatil i perioder och det är bra att vara förbered på att värdet på dina bitcoin kan skifta kraftigt. Du kan använda bitcoin antingen som investering eller som betalmedel. Idag finns det en rad olika aktörer och företag runt om i världen som accepterar bitcoin. För att förbättra din ekonomi är det bra att tänka på att sprida riskerna.

 
 

About the author

More posts by