Att driva ett företag effektivt

Vad behöver du som har ett företag tänka på? Bland annat vad för maskiner och vilken teknik du behöver, men också vad för innovationer som ligger i framtiden och som kan gynna dig. 

Alla företag behöver maskiner, teknik och digitala hjälpmedel, för att vara så effektiva som möjligt. Det kan vara allt från skrivare, datorer, mobiler till falsmaskiner som falsar i olika vikningar och matar ut papper.

Digital teknik som tar det till nästa nivå

I Resumé går det att läsa om digital teknik där innovatörerna har tänkt ett steg extra. Det handlar om virtuella värdinnor och värdar som länge funnits i andra länder men som inte förrän nu har anlänt till Sverige med smart och digital teknik:

Det offentliga rummet är överbelamrat av skyltar, reklam och kommersiella budskap. För att bryta igenom bruset lanseras nu virtuella värdar och värdinnor på den svenska marknaden – Resumé

Vad för fördelar finns det med detta? Jo, bland annat är det givetvis en kostnadsfråga. En virtuell värdinna eller värd kan inte vara sjuk en viktig dag på ett event, inte heller går “personen” på föräldraledighet eller vill sluta för att arbeta sig vidare. De är ett vanligt inslag på flygplatser runt om i världen och är egentligen ett så kallat hologram. De informerar och hjälper till genom att upprepa saker och spela ut meddelanden. Effektivt och inte minst för personalkostnaderna.

Starta eget företag

Om du ska starta eget företag är det bra att läsa på om vilka branscher som spås bli glödheta inom ett kort tag och vad som krävs för att sätta rätt förutsättningar för ett nytt företag att lyckas. Läs mer här och här.

 
 

About the author

More posts by